+36-1- 201-7337  K&H Bank: 10200830-32310119-00000000 OTP Bank: 11705008-20041982-00000000 ombke@ombkenet.hu

Tisztelt Küldött Tagtársunk, kedves barátunk!

 

Az OMBKE Bányászati Szakosztály 2024. évi. Küldöttgyűlésére a Meghívót már megkaptad. Feltétlenül számítunk a Küldöttgyűlésen való aktív részvételedre.

A Bányászati szakosztály jelöltet állíthat az OMBKE „bányász” alelnöki tisztségre, vagy támogathatja más szakosztály jelöltjét.

A Küldöttgyűlésen rendkívüli szakosztályi tisztújítás is lesz, mert a szakosztály vezetése lemondott.

A Küldöttgyűlésen sor kerül az OMBKE Bányászati szakosztály elnök, alelnökök, titkár és titkárhelyettes választására. Tájékoztatásul a Jelölő Bizottsághoz az alábbi személyekre érkeztek érvényes jelölések, melyet a bizottság megtárgyalt és a szakosztályi küldöttgyűlésnek a szavazó listára kerülésre javasol:

 

Tájékoztatásul Jármai Gábor az OMBKE Kőolaj-, Földgáz- és Vízbányászati Szakosztály jelöltje az OMBKE bányász alelnök tisztségére.

Hogy a döntéshozatalodat megkönnyítsük mellékelten megküldjük az OMBKE Bányászati Szakosztály Jelölő bizottság tagjai által határozattal javasolt fenti személyek rövid életrajzát. A jelöltek írásban nyilatkoztak a jelölés elfogadásáról és arról, hogy az összeférhetetlenségre vonatkozó szabályok tekintetében nem áll fenn személyükkel kapcsolatban semmilyen kizáró körülmény.

 

OMBKE Javasolható Jelölt személye
Bányász alelnök 1 fő Jármai Gábor

 

OMBKE BSZ Válaszható Jelöltek személye
elnök 1 fő Tóth Gergely
Törő György
alelnök 3 fő Dr. Dovrtel Gusztáv
Dr. Kertész Botond
Kárpáti László
Kovácsics Árpád
Rátkai Norbert
titkár 1 fő Csordás Ottó
titkárhelyettes 1 fő Belinszky Márk

 

 

Jó szerencsét!

 

Németh László

OMBKE BSZ Jelölő bizottság elnöke